סיכום שבועי 29 – 25 לדצמבר 2016
  • א. הרצאת זהות בנושא ארץ, לאום ושלום – ההרצאה והמפגש שלאחריה התקיימו השבוע במרכז הצעירים מיד לאחר הדלקת נר שני לחנוכה, בהנחיית הרבנית הדסה פרומן, אמנית, מורה ופעילה ציבורית.
  • ב. השתלמות במסגרת התכנית “יישוב בניסוי” – התקיימה במהלך חנוכה, חלקה במדבר 19 וחלקה בבה”ד 1 בהשתתפות מנהל אגף שח”ק, מנהלי בתי הספר וצוותי החינוך המובילים ועסקה בהשראה ובשימוש במרחב.
  1. אירוע יום הולדת לקשישים – נערך במתנ”ס וכלל הופעה, הדלקת נרות וכיבוד לכל המוזמנים, בין החוגגים היה התושב קומארד אושמרסקי שחגג יום הולדת 100! מזל טוב ואריכות ימים לכל החוגגים.
  2. המשך פסטיבל אינטימדבר – התקיים לאורך השבוע וכלל אירועי מוסיקה כדוגמת ועידת הג’אז עם אמנים ומוסיקאים בינלאומיים, הופעה של ילדי “סולמות”, הקרנת סרטי דוק-אביב, סדרת הרצאות מטעם מרכז המדע ולסיום הדלקת נרות מידי ערב בהר גמל. תודה לכל השותפים בהרמת פסטיבל אינטימדבר הרביעי- מצפה רמון.
  3. טקס חנוכת שכונת קרני רמון – בשעה טובה נחנך מתחם הצעירים “קרני רמון” במעמד ראש המועצה, מנהל אגף שח”ק, מנכ”ל קרן היסוד, נציגי תנועת אור ודיירי המתחם. הטקס כלל קביעת מזוזה, הדלקת נר שישי לחנוכה והסרת הלוט מעל שלטי התורמים.

בתמונה: דיירי קרני רמון עם ראש המועצה, מנכ”ל קרן היסוד, נציגי תנועת אור ועמיגור בצילום משותף מתוך טקס קביעת המזוזה בשכונת המגורים “קרני רמון”. (צילום: ג’ק וינונסקה)