סיכום שבועי 8-12 באפריל 2018

א. טקסי יום השואה ביישוב- נפתחו בטקס ערב מרגש שנערך במתנ”ס בהובלת רותי ביטון, בטקס השתתפו תלמידי ביה”ס השלום והראל ובסיום הוקרן במתנ”ס הסרט החיים יפים. למחרת בבוקר נערך טקס בהובלת תלמידי כיתה י”א מתיכון השלום באנדרטת הזיכרון. יישר כוח גדול לתלמידים ולצוות החינוכי.
2. אירוע שירת המונים במצפה רמון- עשרות תושבים הגיעו השבוע לאולם הספורט לשיר ביחד את השיר “הללויה” שכלל הקלטה וצילום על שפת המכתש. הקליפ המלא יוקרן בטקס ערב יום העצמאות באמפי היישובי. תודה גדולה לצוות המתנ”ס, למרכז הצעירים ולכל מי שהגיע לשיר יחד.
3. מימונה מצפאית במרכז הצעירים – עשרות תושבים מכל בגילאים הגיעו לחגיגת המימונה היישובית שהתקיימה בהובלת רשת הצעירים מצפה רמון במרכז הצעירים וכללה שיעור של בית המדרש כרימון, הופעה של להקת “עיניים” המצפאית, ומסיבת ריקודים בלתי נשכחת עם דיג’יי ibex (מאור בקל), שולחן מלא בכל טוב וכמובן מופלטות מעשה ידיה של צורית בוסקילה. תודה גדולה לכל העוסקים במלאכה.
4. תחילת עבודות הפיתוח להקמת מעגל תנועה בצומת עין זיק ודרך רמון- עם החזרה מחופשת הפסח נחסם צומת עין זיק- דרך רמון לטובת הקמת מעגל תנועה לרווחת הנוסעים, הנהגים והולכי הרגל ביישוב.
5. חניכת הכניסה החדשה לבית העלמין- רחבת הכניסה לבית העלמין שופצה ושודרגה והתקיים טקס מרגש לעילוי נשמתו של הרב דניאל בר מוחא זצ”ל. בהמשך התקיימה אזכרה במלאת 11 חודשים לפטירתו בישיבת “מדברה כעדן”.

בתמונה: מתוך אירוע שירת המונים במצפה רמון 2018- “ושירו מלב אחד.. “הללויה”.